Wednesday, November 20, 2019
noordbrabantnieuws.nl

Nog twee Nederlandse doden in Sri Lanka

De aanslagen in Sri Lanka hebben aan nog twee Nederlanders het leven gekost. Het ministerie van Buitenlandse Zaken in Den…

By noordb2 , in Uncategorized , at april 22, 2019

De aanslagen in Sri Lanka hebben aan nog twee Nederlanders het leven gekost. Het ministerie van Buitenlandse Zaken in Den Haag heeft dat laten weten. Daarmee komt het aantal Nederlandse slachtoffers in Sri Lanka op drie. In totaal kwamen zo’n 300 mensen om.

Het gaat om een vrouw van 48 en een meisje van 12 jaar. Beiden hebben behalve de Nederlandse ook een andere nationaliteit. Een woordvoerder van het ministerie zegt niet om welke nationaliteit het gaat.

De twee slachtoffers woonden in het buitenland. Dat gold ook voor de vrouw van wie gisteren bekend werd dat ze was omgekomen.